The photos below showcase the brand new clubroom and showrooms of Hugo Boss at their NY headquarters in Chelsea. For the clubroom project, Geoff worked with the design team of Hugo Boss to design, fabricate and install a space with a chic hotel lobby style, using an eclectic mix of vintage and modern furniture. At the studio we created the walls (including faux brick), windows, bookcase, carpets, risers, custom light fixture over the table, draperies, faux painted cement floor and distressed columns, tin ceiling panels.



(Full view)










Back at the studio, we individually wrapped hundreds of books, complete with a black wax HB seal











A look behind the walls and windows shows that to achieve a feeling of soft daylight coming in through the windows we used a combination of fluorescent lighting and flood lamps
shining through translucent plexi.








Throughout the ceiling of the club room is a floating series of tin ceiling sections, much like what can be seen in old industrial lofts.




What clubroom could be complete without a bar! Here, the bar uses a white lightbox to illuminate the mix of vintage and modern decanters and their contents in various shades of amber found in delicious aperitifs.


the showrooms were fitted with new merchandise display fixtures including hanging shelves, lockers, risers, hang bars and accessory displays.










To tackle their display line of sportswear we produced the risers for the mannequins and the lockers and shelving for merchandise.




And finally we created a series of lighted display shelves in oak and lacquer to highlight the latest in Hugo Boss men's accessories.

Posted
AuthorGeoff Howell Studio Inc.