Here's a sneak peak at the latest clubroom at the Hugo Boss headquarters in Manhattan that we produced and installed. In collaboration with Boss'  Visual Director and Jason Wu, Geoff helped design a minimal and crisp monochromatic space using birch trees against black mirror backdrops, underlit plexi platforms, large angular built-in glass terrariums that look like they were part of the original design of the space, with a polished cement floor. The clubroom, according to Hugo Boss, was in part inspired by Frank LLoyd Wright's idea of "Organic Nature"; a symbiotic relationship between architecture and the natural world. It's also the perfect backdrop to highlight the colorful fashions of Boss' current collaboration with American designer Jason Wu.   Photos by Richard Cadan.

Posted
AuthorGeoff Howell Studio Inc.